Home

1 gigabyte is equal to MCQ

1 Gigabyte is equal to ____________? Only MCQ

A. 1024 bitsB. 1000 megabytesC. 1024 kilobytesD. 1024 megabyte 1 Gigabyte is equal to _____? A. 1024 bits B. 1024 megabytes C. 1024 gigabytes D. 1024 terabytes. 1 Gigabyte is equal to 1024 megabyte

One Gigabyte is Approximately equal is . 1) Important MCQ on Related Subject. The President of India Mr. Pranab Mukherjee on April 30, 2013 inaugurated the 14 mega watt Solar Power Project at - . GATE CSE MCQs. Computer Architecture MCQ DBMS MCQ Networking MCQ. C Programs. C - Arrays and Pointers. C - Stacks and Queues. C - Linked Lists. C - Matrices. Discussion Forum. Que. 1 GB is equal to: a. 2^30 bits: b. 2^30 bytes: c. 2^20 bits: d. 2^20 bytes: Answer: 2^30 bytes: Confused About the Answer? Ask for Details Here Know Explanation? Add.

60. 1 Gigabyte is equal to (A) 1024 bits (B) 1024 bytes (C) 1024 kilobytes (D) 1024 megabytes. ANSWERS: COMPUTER SCIENCE MCQS 51. D 52. A 53. C 54. A 55. C 56. A 57. B 58. C 59. A 60. D Home Science General Knowledge Tutorials MCQs GENERAL MCQS Current Affairs General Knowledge Everyday Scienc 1 Gigabyte (GB) is equal to _____ Which of the following is not a primary function of a Bank? A. Granting Loan MULTIPLE CHOICE QUESTIONS Computer Science quiz in multiple choice question (MCQ) format. These basic computer 3. 1 Gigabyte is equal to (A) 1024 bits (B) 1024 bytes (C) 1024 kilobytes (D) 1024 megabytes 4. URL is an abbreviation for? (A) Universal Resource Locato Question: 4. A gigabyte is equal to (A) 1024 bytes (B) 1024 megabytes (C) Million megabytes (D) Thousand kilobyte

Get a clear picture of your mobile broadband usage One MB is equal to? a) 1024 Byte b) 1024 KB c) 1000 KB d) 1024 GB. A light sensitive device that converts drawing, printed text or other images into digital form i Calculating the above values is simple once you know the values of each of the above sizes. For example, in the gigabyte section above, we know that 1 gigabyte is equal to 1,024 megabytes. Therefore to determine how many 4 MB MP3 files are in a gigabyte, we take 1,024 / 4 which equals 256 or 256 4 MB MP3 files in one gigabyte

We conclude that one Gigabyte is equivalent to one thousand Megabytes: 1 Gigabyte is equal to 1000 Megabytes. Therefore, if you want to calculate how many Megabytes are in 1 Gigabytes you can do so by using the conversion formula above. Gigabytes to Megabytes conversion tabl This online test contains questions and answers related to computer memory mcq, data measurement units, computer storage units MCQs for exams. Skip to content. Menu. Home; Computer. 1 KB is equal to: 1024 bits. 1024 MB. 1024 bytes. 1024 GB. 8. Bit stands for: Big digit. Base Data. 1 GB. 13. Binary code contains: 1 and 2. 0 and 1. 0. 1 A megabyte is a unit of information or computer storage equal to 1,048,576 bytes (Difference between kilobyte, megabyte and gigabyte). Firstly, it's worth explaining what each unit of measurement is worth. One megabyte (MB) is made up of 1,024 kilobytes (KB). The next measurement up is a gigabyte (GB), which is made up of 1024MB

1 Gigabyte is equal to ________? - CSS MCQ

One Gigabyte is Approximately equal i

Computer Fundamental MCQs, Computer MCQs , MS Office, MS Excel, MS Word, MCQ on Internet, MCQ Quiz KPPSc MCQs, MCQ of Computer Science, NTS GAT, Computer has become most demand able thing in any work. Almost all departments have computer need. And it every important to know the basic Knowledge of computer Word, MCQ on Internet, MCQ Quiz KPPSc MCQs, MCQ of Computer Science, NTS GAT, Computer has become most demand able thing in any work. Almost 1 Gigabyte is equal to _____? A. 1024 bits B. 1000 megabytes C. 1024 kilobytes D. 1024 megabytes The brain of any computer system is_____? A. ALU B. Memory. Geography MCQs 1; GK MCQs Quiz Test 46; Information Technology MCQs 1; Islamic History Question Answers 2; Islamic Studies Quiz 27; ISSB Test 1; ISSB Test MCQs 1; M.Ed Books 1; M.Ed PDF Notes 1; Mathematics MCQs 3; MCAT MCQs 1; MCQs In PDF 13; MCQs Quiz Test 12; MDCAT MCQs 2; Mobilink Jazz Warid Packages 2; MS Office MCQs 6; NTS 20; Objective. 8085:Microprocessor. Multiple Choice Questions & Answer:- 1) Which is the microprocessor comprises: a.Register section. b.One or more ALU. c.Control uni

Computer fundamental Quiz Collection for Computer Operator Or any computer-related exams. You can practice here to get deep knowledge about Computer fundamentals. This is the online computer fundamental MCQ Quizzes.. Here we make a quiz for you which you can use to gather more knowledge about computer fundamentals. it helps you to get better marks in the computer operator exam you can practice. The amount of 1 GB of data will allow users to share around 4,000 photos on sites such as Facebook, Instagram and Flickr. Larger photos will use more data, but about 130 average-sized photos can be shared daily for a month. Around 34,000 emails without attachments and Whatsapp messages can be sent and received with 1 GB of data 8. 1 Gigabyte is equal to: (A) 1024 bits (B) 1024 bytes (C) 1024 kilobytes (D) 1024 megabytes. 9. ANSWERS: NTS COMPUTER ARCHITECTURE AND ORGANIZATION MCQS 6. (D) BCD 7. (B) Operating system 8. (D) 1024 megabytes 9. (C) ROM 10. (B) Swapping Home Science General Knowledge Tutorials MCQs GENERAL MCQS One Gigabyte (GB) is equal to 1000 megabytes 2048 megabytes 2023 megabytes 1024 megabytes. IT Fundamentals Objective type Questions and Answers. UGC NET MCQs. Networking MCQ Software Engineering MCQ Systems Programming MCQ UNIX System MCQ Neural Networks MCQ Fuzzy Systems MCQ If you want to get job or admission related to computer, you must read these Questins for computer science MCQ'S questions with answers. 1 Gigabyte is equal to ____________? A. 1024 bit

How Many Feet are in 1 Gaj | 1 Gaj Equal to Feet | Gaj to

1 GB is equal t

Computer Awareness Quiz Questions for Bank Exams. State Bank of Hyderabad- SBH Computer Knowledge, awareness questions, test papers, selection process, Sample Papers, General Awareness, Aptitude, Reasoning, Verbal Ability, Logical Reasoning, General English, Puzzles and model question papers. - 1 7. The horizontal and vertical lines drawn to cover all zeros of total opportunity matrix must be: (a) Equal to each other, (b) Must be equal to m × n (where m and n are number of rows and columns) (c) m + n (m and n are number of rows and columns) (d) Number of rows or columns Start studying Finance MCQ. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools In this tutorial, we will try to answer the followings; MCQS of Computer Science CS for Navy test- SET6 _______ technology is used in compact disks (A) Mechanical (B) Laser (C) Electrical (D) Electr MCQ.2 One Terabyte (1 TB) is equal to? (A) 1028 GB (B) 1012 GB (C) 1000 GB (D) 1024 GB. View Answer. Answer : (D) 1024 GB. Internet Multiple Choice Questions and Answers Quiz. Computer Graphics Multiple Choice Questions and Answers. Microsoft MS Word Shortcut Keys

Computer Science MCQs eBoo

1 Gigabyte (GB) is equal t

Lecture notes, lectures 1-19 - materials slides Provisions f6 - Tax slab rates for the year 2020/21 For exams in June 2020 to March 2020 Lecture notes, lectures 1-15 - immunology and microbiology - Dr. Robinson, Dr. Gould, Dr. Whiting and Dr. Kelly Cloud Computing MCQs pdf tutorial multiple choice questions and answers for preparation of IT competitive & academic examinations. 1. Software applications with their control and the data resided in the mainframe computers called ___

The smallest unit of measurement used for measuring data is a bit.A single bit can have a value of either 0 or 1. It may contain a binary value (such as On/Off or True/False), but nothing more. Therefore, a byte, or eight bits, is used as the fundamental unit of measurement for data.A byte can store 2 8 or 256 different values, which is sufficient to represent standard ASCII characters, such. World of Education Global Organization,Wedugo App,gk questions,quiz questions,general knowledge questions and answers,general knowledge quiz with answers,general knowledge quiz and answers,science quiz questions and answers,free quiz questions and answers,easy quiz questions and answers,science quiz questions,free quiz questions,ask questions,basic knowledge quiz,basic science questions,free. Gigabyte. A Gigabyte (pronounced Gig-a-bite with hard G's) is a measure of computer data storage capacity and is roughly a billion bytes. A gigabyte is two to the 30 th power, or 1,073,741,824 in decimal notation. Terabyte. A Terabyte is a measure of computer storage capacity and is 2 to the 40 th power of 1024 gigabytes. Petabyt 2 Composed By M~ Tahir Bozdar -mcqs/page/64 What type of operating system MS-DOS is? A. Command Line Interface B. Graphical User Interface C. Multitasking D. Menu Driven Interface Which technology is used in compact disks? A. Mechanical B. Electrical C. Electro Magnetic D. Laser 1 Gigabyte is equal to _____? A. 1024 bits B. 1000 megabytes C. 1024 kilobytes D. 1024 megabytes The brain of any.

Trig Equation Sin2x Minus 1 Equals Cos2x Q3 - YouTube

Top 10,000+ Computer Memory Multiple Choice Questions and

A physical connection between the microprocessor memory and other parts of the microcomputer is known as A) Path B) Address bus C) Route D) All of the above 30. High density double sided floppy disks could store _____ of data A) 1.40 MB B) 1.44 GB C) 1.40 GB D) 1.44 MB 31 41) In which year the Population growth rate was negative? a) 1920 b) 1921 c) 1924 d) 1925 42) A person with stones in the kidney is advised to avoied? a) Vinegar b) lemon c) Lentils d) Tomato 43) The principal organ concerned in the loss of heat from the body is: a) Skin b) Read more General Studies MCQ Questions Answers PDF Download Practice Se Use the above-provided NCERT MCQ Questions for Class 12 History Chapter 15 Framing the Constitution: The Beginning of a New Era with Answers Pdf free download and get a good grip on the fundamentals. Need any support from our end during the preparation of CBSE Class 12 History Framing the Constitution MCQs Multiple Choice Questions with Answers. Yottabyte: A Yottabyte is equal to 1,024 Zettabytes. Brontobyte: A Brontobyte is equal to 1,024 Yottabytes. Geopbyte: A Geopbyte is equal to 1,024 Brontobytes. 1 Bit = Binary Digit 8 Bits = 1 Byte 1024 Bytes = 1 Kilobyte 1024 Kilobytes = 1 Megabyte 1024 Megabytes = 1 Gigabyte 1024 Gigabytes = 1 Terabyte 1024 Terabytes = 1 Petabyte 1024.

Computer Science - MCQs. 1.7K likes. Public Figur E-Book on MCQs in Computer Science, COMPUTER SCIENCE Computer science mcqs with answers book pdf. Page 1 of 4. FEDERAL PUBLIC NOTE: (i) First attempt PART-I (MCQ) on separate Answer Sheet which shall be taken back after 30 Path: /MCQ-in-Computer-Science-Timothy-J-Williams. pdf/110 Computer science mcqs with answers book pdf 93. The term gigabyte refers to A) 1024 bytes B) 1024 kilobytes C) 1024 megabytes D) 1024 gigabyte. 94. in which year was UK's premier computing event called ?The which computer? started? A) 1980 B) 1985 C) 1986 D) 1987. 95. Once you load the suitable program and provide required data, computer does not need human intervention. This feature. An application server acts as a go-between for computers on an internal network and the external network (Internet). Answer: False A bus topology provides a fairer allocation of resources than a ring topology by giving all the nodes on the network an equal opportunity to send data. Answer: MS EXCEL MCQ Practice Questio 1 Reliability 2 Speed 3 Price 4 All of these Ans: 4 Q. The ---- is the term used to describe the window that is currently being used. 1 Web Window 2 Display Area 3 Active Window 4 Monitor Ans: 3 Q. 1024 bytes equals: 1 1 KB 2 2 MB 3 1 GB 4 1TB Ans: 1 Q

GB(GigaByte) TB(TeraByte) Manipulating units of storage Let us try these examples first to help you understand conversions a bit more. 1-4 Unit of Storage 8 Bits = 1 Byte 1024 Bytes = 1 KB 1024 KB = 1 MB 1024 MB = 1GB 1024 GB = 1TB Dollars to Cents 1 dollar --> cents = 100cents (working: 1x100=100) and 7 dollars --> cents = 700cents (working. 21. 1 GB is equal to (A) 10000 KB (B) 1073741824 KB (C) 1048576 KB (D) 100000 KB Ans: C. 22. Computer virus is (A) A micro organism (B) A useful computer component (C) Electro magnetic waves entering the computer from internet (D) A programme Ans: D. 23. Rohith was asked to prepare a multimedia presentation as part of a seminar The people of Indus Valley civilization used which metal extensively? Silver. Iro A comprehensive database of more than 104 hardware quizzes online, test your knowledge with hardware quiz questions. Our online hardware trivia quizzes can be adapted to suit your requirements for taking some of the top hardware quizzes

6 Divided by 2 X Open Parhethesis 1 plus 2 Close

When the Mach number is equal to unity, the flow is called . Subsonic flow. sonic flow. MCQ 1 MCQ 2 MCQ 3 MCQ 4 >> Fluid Mechanics MCQ 2. Fluid Mechanics MCQ 4. Cheapest iPhone SE 64 GB in India. October 16, 2020. No comment. How to always mute notifications in WhatsApp. October 1, 2020 Greater than, less than, or equal to? These Education.com resources help lower elementary students compare numbers 0-10. As students complete worksheets comparing numbers and participate in number comparison games, their understanding of numbers will increase. Visual activities help students see which numbers are greater than or less than

How many watts is equal to 1 electron volts? - Quora

What does 1 GB of mobile data usage represent? - Xfinity

  1. 21. 1 GB is equal to (A) 10000 KB (B) 1073741824 KB (C) 1048576 KB (D) 100000 KB Ans: C 22. Computer virus is (A) A micro organism (B) A useful computer component (C) Electro magnetic waves entering the computer from internet (D) A programme Ans:
  2. 11 A gigabyte is equal to€ 1024 bytes million megabytes thousand kilobytes 1024 megabytes 12 Select the smallest memory size. Terabyte Gigbyte Kilobyte Megabyte 13 The memory which is utmost accessible to the processor : cache memory RAM Hard disk Flash Memory 14 € Which computer memory is used for storing programs and data currently being.
  3. General Science Basic Computer Knowledge Quiz Online Test For Prep Questions with Answers Mcqs. Basic Science. 1. The fastest type of computer memory is: Hard Disk. Flash. ROM 1024 bytes equal to: One Kilobytes. One Gigabyte. One Terabyte. One Megabyte. Question 7 of 20. 8
  4. A blog About General Knowledge and MCQs Type Test of World Knowledge, General Knowledge, NTS Test Preparation, Intelligence / I.Q.Test, etc. also Download Test as PDF Format and easy way to earn money with PTC sites. 6. 1 GB is equal to: a) 10000 KB . b) 1073741824 KB. c) 1048576 KB . d) 100000 KB. 7. Information and Communication.
  5. (1) The Computer's Processor Consists Of The Followin (A) CPU And Main Memory (B) 1.40 GB (D) 1.44 MB (8)which file is the batch file that is read while booting a computer? (A) Autoexec.bat One Terabyte (1TB) is equal to (A) 1028GB (B) 1012GB (C) 1000GB (D) 1024GB (23)What is the full form of PDF (A) Printed Document Format (B) Public.
  6. The gain-bandwidth product (designated as GBWP, GBW, GBP, or GB) for an amplifier is the product of the amplifier's bandwidth and the gain at which the bandwidth is measured.. For devices such as operational amplifiers that are designed to have a simple one-pole frequency response, the gain-bandwidth product is nearly independent of the gain at which it is measured; in such devices the.
  7. 1. IC chips used in computers are usually made of: A. Lead. B. Silicon. C. Chromium. D. Gold. Ans: B. 2. One kilobyte is equal to: A. 1000 bytes. B. 100 byte

Multiple Choice Questions and Answers on Microcontrollers and Applications(Part-1).Objective Questions and Answers on Microcontrollers and Applications . Why is it not necessary to specify the baud rate to be equal to the number of bits per second? a. Because each bit is preceded by a start bit & followed by one stop bit b computer awareness mcq and computer knowledge questions answers are important in ssc, upsc, ibps and competitive examination and entrance tests, set 1 - question 343

Greater Than, Less Than Work Mat and Game by Floating

One MB is equal to - MCQ Questions and Solutions for all

  1. GK Questions for Class 8 Kids list is furnished here in English for better understanding and effective learning.Students who are pursuing 8th standard should aware of general things about the world, India, history, polity, important days, famous persons, nature, etc. for gaining a personal level of knowledge and become competent
  2. The basic unit used in computer data storage is called a bit. 8 Bits is equal to 1 Byte. Bit: A Bit is a value of either a 0 or 1. Megabyte (MB), 1 MB =1024 KB Gigabyte (GB), 1 GB = 1024 MB Terabyte (TB), 1 TB = 1024 GB Petabyte (PB), 1 PB = 1024 TB Exabyte (EB), 1 EB = 1024 PB Multiple Choice Questions with Answers on Refrigeration and.
  3. In decimal notation, one megabyte (MB) is equal to 1,000,000 bytes, and one gigabyte (GB) is equal to 1,000,000,000 bytes. In the binary numbering system, one megabyte is equal to 1,048,576 bytes, and one gigabyte is equal to 1,073,741,824 bytes. Because of the different measuring systems, you may see a difference between the size reported b
  4. One gigabyte is equal to 1, 000 MBs and precedes the terabyte(TB) unit of memory measurement. A gigabyte is 10 9 or 1, 000, 000, 000 bytes and is abbreviated as GB. 1 GB is technically 1, 000, 000, 000 bytes, therefore, gigabytes are used synonymously with gibibytes, which contain exactly 1, 073, 741, 824 bytes (2 30 )

How much is 1 byte, kilobyte, megabyte, gigabyte, etc

  1. A bit is a 1 or 0. A nibble is 4 bits. A byte is 8 bits. A kilobyte is 1,024 bytes. A megabyte is 1,048,576 bytes. A gigabyte is 1,073,741,824 (2^30) bytes
  2. ations. IBPS clerk computer questions with answers. Equal precedence among the two operators proceed right to left (3) Equal precedence among the two operators proceed left to right How many megabytes make gigabyte? (1) 1024 (2) 128 (3) 256 (4) 512 (5) 64. 8. An.
  3. ation then this section is helpful for you. Question and Answer on Basic Computer and Internet Technology is must in the recruitment exa
  4. So that candidate can get the idea simply on the Spring MCQ Online Test. We have furnished the table with info like the name of the quiz, and the number of questions included in the exam. Spring MCQ Quiz Instructions. Moreover, questions included in the Spring MCQ Online Test is 26 Questions
  5. Question and Answer, Quiz, General Knowledge, gk for Computer Science, Information Technology for Competitive exams. You can learn and practice to improve your GK on Computer and to better your performance in various Exams like PSC, SSC, Bank and Govt Exams
Graphing the Inequation y is Greater than or Equal to xHey, I'm Jesslyn

1 Gigabytes to Megabytes 1 GB to MB - Convertil

Test Syllabus consist of MCQS having multiple choice questions (MCQs) usually asf MCQS of Computer, MCQS of Islamiat, MCQS of Chemistry, itspak English MCQS, and uts General Knowledge MCQS also.The duration of the test is 1 hour, 2 hours or some time more then this. Sample papers are given at the end Compartmental models simplify the mathematical modelling of infectious diseases.The population is assigned to compartments with labels - for example, S, I, or R, (Susceptible, Infectious, or Recovered).People may progress between compartments. The order of the labels usually shows the flow patterns between the compartments; for example SEIS means susceptible, exposed, infectious, then. www.gtu-mcq.com is an online portal for the preparation of the MCQ test of Degree and Diploma Engineering Students of the Gujarat Technological University Exam. ASWDC (App, Software & Website Development Center) Darshan Institute of Engineering & Technology (DIET Question is ⇒ What is the maximum penalty for damage to Computer, Computer systems, unauthorized access, download of data, infecting with virus, denial of access etc as per Section 43, Options are ⇒ (A) Rs. 50 lakh, (B) Rs. 75 lakh, (C) Rs.1 crore, (D) Rs.5 crore, (E) , Leave your comments or Download question paper

Computer Memory MCQ Quiz 1 - TestFello

1 byte signed integer . int16_t. 2 byte signed integer . int32_t. 4 byte signed integer . int64_t. 8 byte signed integer . intptr_t. Signed integer of size equal to a pointer . uint8_t. 1 byte unsigned integer . uint16_t. 2 byte unsigned integer . uint32_t. 4 byte unsigned integer . uint64_t. 8 byte unsigned integer . uintptr_t. Unsigned. Information, GK Knowledge, Quiz, Question on Computer and IT Science for Competitive exam UPSC ,IAS, IBPS, Bank PO, SSC, Railways. Includes wide range of GK and General Awareness information on Computer which can be helpful for any Competitive Exams (a) 8 1 5 (b) 1+ 7 4 p 2 (c) 4 (d) 5 (e) none of the above Answer 5. The equation of the surface is f(x;y;z) = x2y+1=(1+y2) z and so the equation of the tangent plane at P0 = (1;1;3=2) is fx(P0) (x 1)+fy(P0) (y 1) z 3 2 = 0: Computing the partials we get fx = 2xy and fy = x2 2y=(1 + y2)2.Hence fx(P0) = 2 and fy(P0) = 1=2 and so the equation of the tangent plane is 2x There are 1000000 megabytes in 1 terabyte. To convert from terabytes to megabytes, multiply your figure by 1000000 . What is a megabyte? Most computer users are very familiar with the megabyte. As you might have already guessed, a megabyte is the equivalent of 1,000,000 bytes (or 10^6 bytes). We should point out that there is more than meets. MCQ's Search Engine. Electrical Engineering. Mechanical Engineering. Civil Engineering. gigabyte kilobyte megabyte terabyte ⇒ AÅBÅC is equal to A B C for A=0, B=1, C=0 A=1, B=0, C=1 A=1, B=1, C=1 All of the Above ⇒ You can keep your personal files/folders in My folde

John Antonios - Personal Branding Strategist

How many MB is 1 GB? All about MB, GB and T

Step 1: Divide the decimal number by 2 repeatedly. Step 2: Keep a note of the remainder on the right-hand side, it should be between 0 and 1. Step 3: Repeat the steps until the quotient is equal to 0. Step 4: Write out all the remainders, from bottom to top When the Mach number is equal to unity, the flow is called . Subsonic flow. sonic flow. MCQ 1 MCQ 2 MCQ 3 MCQ 4 >> Fluid Mechanics MCQ 2. Fluid Mechanics MCQ 4. Cheapest iPhone SE 64 GB in India. October 16, 2020. No comment. How to always mute notifications in WhatsApp. October 1, 2020 A) Operating systems. B) Applications Software . C) High level language. D) Low level languag

1gb is equal to how many bytes Archives - CSS MCQ

Fluid Mechanics MCQ 9. Posted on : June 16, 2020 By Team Stuffworking. Fluid width of channel at the top is equal to twice the width at the bottom . triangular. trapezoidal. 13. A uniform body 3 m long, 2 m wide and 1 m deep floats in water. If the depth of immersion is 0.6 m, then the weight of the body is . 33.3 kN . 3.53 kN. 81) One US barrel is equal to: (A) 159 litres (B) 165 litres (C) 150 litres (D) 125 litre WebRewrite.com is a technology blog. Here we discuss interview questions, data structure and algorithms with example and video tutorials Hi All, Ok so I understand my title is confusing, not sure what to describe this topic as. So I had a report that a server was low on available space on a specific drive. I logged on and saw that 58.71GB used has been used (according to the Disk Properties Report), when I go into the drive and · If you store a large amount of small files, then.

Computer Memory MCQ questions and Answers Quiz Computer G

There is a variation of QPSK, known as offset QPSK (OQPSK), in which the in-phase and quadrature components are offset by one bit interval T b. Figure 7.17a shows the input binary signal m(t) in polar form for a stream of bits. Figure 7.17b shows the decomposition of m(t) into two independent signals m I (t) and m Q (t), consisting of the odd-numbered and even-numbered input bits, respectively GB; Answer: Option B. Which device uses much less computer time than the light pen and gives resolutions equal to that of the CRT display. Mouse; Touch tablet; Touch panel; Data tablet; None of the above; Answer: Option D The process used to set up a programs once the system is operational is. Operating system; Blackbon; Bootstrap; Utility. 1) Which one of the following is not electromagnetic in nature? a) Cathode-rays b) X-rays c) Gamma-rays d) Infrared-rays 2) On planet Earth, there is no centrifugal force at the a) Equator b) Tropic of Cancer c) Tropic of Capricorn d) Poles 3) When applied to the affected area, which one of the following will relieve Read more Basic General Knowledge - Series The digits 0 and 1 are known as binary digits or bits. This number system is different from the decimal number system that we use in everyday mathematics. In the binary number system, units of information are expressed as multiples of bits. For example, 1 Nibble = 4 Bits 1 Kilobyte or 1 KB = 1024 Bytes 1 Gigabyte or 1 GB = 1024 M Moment due to movement of w 1 = w 1 * x ( join GG 1, triangle GMG 1 is formed ). Moment due to change of G = GG 1 * W = W * GM tan θ (tan θ = GG 1 /GM) . Under equilibrium, the moment caused by the movement of load w 1 through a distance x must be equal to the moment caused by the shift of centre of gravity from G to G 1..

Computer/ IT Mcqs with Answers- Computer/ IT Mcq

Testing whether conditions are true or false and making logical comparisons between expressions are common to many tasks. You can use the AND, OR, NOT, and IF functions to create conditional formulas.. For example, the IF function uses the following arguments.. Formula that uses the IF functio Winner Selection: 1 in every 20 valid entrants who correctly answer a multiple-choice question during the Entry Period will be randomly selected as a potential winner via an independent computer algorithm which determines every 20th entrant. Everyone has the same chance to win and there is one Prize for every 20 entries

File:Emblem-equal
  • Work life balance articles.
  • Crowe job application.
  • Whole King Crab for Sale Costco.
  • Sam e werking.
  • Volunteering in Africa UNICEF.
  • HMB supplement Walmart.
  • Turn photos into time lapse video app.
  • IWOM pro staff.
  • Spaniel bowls Pets at Home.
  • Albany Radio stations.
  • Mouthwash poisoning symptoms.
  • How far is jamaica from uk in miles.
  • Countries in South Asia.
  • California Constitution number.
  • How to create an email group in Outlook 365 online.
  • How many ml of kalkwasser.
  • Paint primer calculator.
  • Difference between eccrine and apocrine sweat glands.
  • White doves for funeral.
  • Mammogram London.
  • ICICI Demat Account Login.
  • Fallout new vegas pip boy light mod.
  • Do you cool or warm the wax before placing the tray in the patient's mouth for a bite registration.
  • How many mosques in USA 2020.
  • Does Harry Potter die in the books.
  • Australian history timeline 1800.
  • Biofreeze cream vs gel.
  • How to download PHP script from website.
  • San choy bau recipe Masterchef.
  • Popular fish to eat.
  • Rebuilding credit after collections.
  • Sigma eye brush set review.
  • Dir 300 dd wrt.
  • ABC muffins.
  • Where is Hue and saturation in Photoshop.
  • Costco checks customer service.
  • KTM route.
  • Visa application South Africa lockdown.
  • Dunlop Guitar Cleaning Kit.
  • Rolex Day Date price.
  • Used fishing boats for sale in mass.